Splošno

Povezave računovodstvo

Splošno Prodajamo rabljeno, tovarniško obnovljeno računalniško opremo priznanih blagovnih znamk (DELL, HP, Fujitsu Siemens, IBM Lenovo in druge). Vsa računalniška oprema je testirana, pregledana, fizično lepo ohranjena in brezhibna. V ceni ni vključena miška, tipkovnica in kabli. Če tak pribor imamo, vam ga poklonimo ob nakupu računalnika ali monitorja. Operacijski sistem na opremi ni naložen, razen če ni drugače opisano v opisu izdelka.

Ponudba artiklov

Na zalogi so artikli, ki se oglašujejo na spletni strani www.netcom.si . Vse slike so simbolične, vendar se trudimo, da so čim bolj podobne dejanskemu artiklu. Ponudba velja do odprodaje zalog. Če imamo, vam izročimo tudi vse potrebne gonilnike. Gonilniki so navadno objavljeni tudi na naši spletni strani.

Cene

Cene objavljene na spletni strani so brez DDV (za pravne osebe) in so hkrati končne cene za fizične osebe. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Za večje količine je možen popust. Kljub naporom, da bi zagotovili ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Garancija

Garancija Vsi artikli imajo garancijo 6 mesecev. Garancija je veljavna izključno ob predložitvi računa. Za malomarno uporabo sistema (npr. sistemi naloženi brez kupljene originalne protivirusne zaščite) ali vidne mehanske poškodbe, ki so nastale v uporabi, ne priznavamo garancije. V primeru, da je izdelek nepopravljiv, pa zanj še vedno velja garancija, se izdelek zamenja, oziroma se izda dobropis v vrednosti izdelka oziroma se dogovori za rešitev, ki je sprejemljiva za obe strani. Zaradi nihanja cen opreme je višina dobropisa odvisna od trenutne vrednosti izdelka na trgu. Veliko izdelkov, ki so v prodaji ima še originalno garancijo proizvajalca. V tem primeru velja obstoječa garancija proizvajalca.

Garancija 6 mesecev velja tudi za baterije v prenosnih računalnikih. Garantirano delovanje baterije je 30 minut. V primeru reklamacije kupec nosi stroške prevoza do ponudnika in nazaj. V primeru, da se izkaže, da je reklamacija neupravičena, se kupcu zaračuna diagnostika 15 € + DDV.

Dostava

Dostava je brezplačna do 10km izven Krškega, lahko pa se tudi pošlje po dostavni službi na stroške kupca po veljavnem ceniku dostavne službe. Cena za dostavo 1 paketa z odkupnino je cca. 10 €.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.